Cautare

3208 de rezultate pentru "activare serviciu antena romtelecom" (3.10 secunde)
Aniversarea a 90 de ani de serviciu public de radiodifuziune in anul Centenarului National a fost mult mai mult decat o simpla coincidenta fericita.
Evenimentul care este considerat fatidic, dar nu a fost, de fapt, al vizitei lui Mircea Geoana la Vintu a avut loc cu o zi inainte de dezbatere, dupa o vizita la Iasi, care a fost de mare succes, si dupa emisiunea lui Mihai Gadea, o emisiunea reusita la Antena 3, urmand ca a doua zi sa se desfasoare marea dezbatere a alegerilor prezidentiale din 2009, negociata cu staff-urile de campanie, a explicat Cozmin Gusa.
Bagati mare Gadea, Badea, Zamfir si restul clicii de la Antena 3. ... Alt guru de serviciu e Gigi Becali, infractor eliberat conditionat care isi permite sa ameninte magistratii in direct si la ore de varf.
Mircea Geoana crede ca este necesara o "recalibrare" a acordului cu FMI si Comisia Europeana, ca "orice crestere de taxe in perioada de criza este o eroare" si ca "banul public este in continuare cheltuit foarte, foarte ineficient in Romania", indicand Ministerul Transporturilor ca "suspectul de serviciu, de multi ani de zile in Romania".
in timpul cand domnul director Timofte conducea SRI, Sorin Ovidiu Vantu avea o influenta extraordinara in acest serviciu.
Batalia a izbucnit intre sindicatul format de angajatii Parlamentului si Secretariatul General, care cauta sa aduca oamenii la ascultare cu ajutorul unui serviciu intern de securitate.
Ceea ce i-a oparit pe procurori este mai ales o fraza din noua OUG referitoare la abuzul in serviciu:
Berbec (21 martie - 20 aprilie) Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. ... La serviciu se anunta forfota. ... Te preocupa castigurile dobandite in urma muncii depuse la un serviciu.
Seful statului a declarat ca in serviciu are loc un proces masiv de intinerire a personalului, toti ofiterii care au avut legatura cu directiile I si VI din structura fostei Securitati fiind trecuti in rezerva.
Mai-marilor din Prefectura Dolj li s-a interzis sa vorbeasca la telefoanele de serviciu mai mult de trei-sase minute pe zi, iar soferii institutiei risca "mangaieri" la ceafa daca turometrele masinilor trec de 3.000 rpm.Ca urmare a crizei financiare, prefectura strange cureaua la ultima gaura.
"Au fost facute modificari de structura, pentru a creste operativitatea in indeplinirea sarcinilor de serviciu a tuturor structurilor organizatorice, pentru a separa foarte clar atributiile unora de ale celorlalti.
Va veni si randul PDL-ului sa intre "la serviciu". ... Vine un moment cand PDL va trece "la serviciu"...
Iar sacrificarea acelui ofiter a fost facut la dorinta expresa a unui serviciu strain si stat strain".
"Prima mea prioritate ca sef al SIE este imbunatatirea dialogului cu Parlamentul" Senatorul Teodor Melescanu, propus de seful statului pentru functia de director al SIE, a declarat marti, dupa audierea in comisiile de resort, ca prima sa prioritate in calitate de sef al acestui serviciu ar fi imbunatatirea dialogului cu Parlamentul.
Racolarea lor se face din initiativa unui serviciu de informatii, de obicei SRI si 0215. ... Nicio informare nu vine de la respectivul serviciu despre hotii care sunt informatorii lor. ... Fiecare serviciu vrea sa recruteze cat mai multi functionari publici superiori, membri ai guvernului sau magistrati.
Rompetrol a lansat la 1 martie Fill&Go Personal - primul serviciu din Romania care permite persoanelor fizice plata carburantilor direct la pompa. Prin acest serviciu este pus la dispozitia consumatorului un card care faciliteaza inregistrarea tranzactiei direct la pompele Rompetrol.
Cine vrea sa se ocupe de acest tip de afaceri trebuie sa se gandeasca ce tip de produs sau serviciu poate sa ofere. Daca persoanele interesate nu detin un produs sau un serviciu personal, exista posibilitatea de programe afiliate care ofera venit din promovari ale produselor si oportunitatilor lor.
Termenul de introducere a reclamatiei prealabile adresate furnizorului de serviciu universal in legatura cu un serviciu din sfera serviciului universal pe care are obligatia sa-l presteze este de sase luni si se calculeaza de la data depunerii trimiterii postale la punctul de acces.
Procurorii DNA au demarat cercetarile impotriva celor doi pentru infractiunile de abuz in serviciu contra intereselor publice si abuz in serviciu in forma calificata.
Accesul gratis la Internet este un serviciu care domina deja marile metropole ale lumii, in special in SUA. ... Desigur, interesul acestora este si de a-si vinde reclamele pe Internet, acoperind astfel costurile acestui serviciu pus gratuit la indemana utilizatorilor, ne-a explicat Gheorghe ßerban.
google-analytics.com